onsdag 30 juni 2010

Igor är hemma

Igor bor hemma hos en bebis ifrån mammagrupp. Han är en present till snart 1årningen Mulle som här på bilden sover och är helt ovetandes att hans nya kompis smygtittar lite på sina nya husse.

söndag 27 juni 2010

onsdag 23 juni 2010

Nästa vecka

Dessa tyger som jag fyndade igår på myrornad ska tvättas och sen förvandlad till massa nya kompisar. Hurra!!!





tisdag 22 juni 2010

Mecka for me

Åh myrornas i Skärholmen. Alla dessa tyger. Jag går banans! Köpte 6 nya ugglalalatyger, hoppas hinner göra några av dessa nästa vecka.


5 nya kompisar



Här är de nyaste medlemmarna av familjen Ugglalala från höger; Sören, Clarissa, Jeppe, Sofus, Regina. De kommer ut på ugglalala.se under veckan hoppas jag (jag har inte photoshop men ska ordna det snarast, kan inte lägga ut dem utan det magiska verktyget magiclassotool och det finns inte i de gratis varianter av photoshop som ligger ute och skvalpar)!

måndag 21 juni 2010

Kvällsnöje






Här sitter jag och syr. Ikväll blir 4 till nästan klara! Hurra vad jag älskar det här!!!

And the Winner is....































Grattis Estella!! Hoppas Du och Rut kommer gilla varann!

Men du, du har glömt att skriva din mailadress! Maila mig så jag kan skicka Rut!

Tävlingen avslutad!

Vinnaren meddelas måndag eftermiddag! Håll tummarna om du tävlat!

Lycka till!

/Sophie

söndag 20 juni 2010

Nyingar

Ikväll blir de har två klara. Sen ska de fotas och upp på ugglalala.se.




Ligger kanske uppe i mitten av nästa vecka!

torsdag 17 juni 2010

Nu kommer det snart mera...

Pga stamrenovering har vi inte bott hemma på en månad så jag har inte fått sy på lääänge och jag längtar så oerhört mycket. Men nu så; imorron flyttar vi hem! Nästa vecka ska jag försöka hinna sy då mycket det bara går. Visar er så snart det finns nåt att visa :)

måndag 14 juni 2010

Tävla och vinn din alldeles egna Ugglalala!



Vill du ha en alldeles egen Ugglalala? Jag lottar ut ett presentkort på en Ugglalala (inkl frakt)! Om du vinner får du välja vilken du vill från ugglalala.se och får honom/henne hemskickad!
Allt du behöver göra för att vara med är att hjälpa mig att sprida ordet om Ugglalala, så att fler av dem kan få åka hem! Länka till denna tävling och Ugglalala.se i din blogg, du får gärna använda en bild från ugglalala.se om du vill. Länka sedan till din blogg i kommentarsfältet nedan. Skriv vilken Ugglalala du helst vill ha och glöm inte mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner. (OBS! Med reservation för att din favoritugglalala kan ha åkt hem vid tävlingens slut, du får då välja en annan) Tävlingen pågår tom den 20 juni.



Om du inte har någon blogg, sörj ej, det kan komma fler tävlingar längre fram...
eller be en kompis med blogg tävla åt dig :)

lördag 12 juni 2010

Torkels boning

Torkel bor hos en familj i Nacka. Han har fått hedersplats i köket på en kvist där han kan sitta och spana in allt som händer.






Han hälsar att de är "jädrigt schyssta" och han trivs bra.

Aftonbladet idag

Oj. Jag och Elsie och Ugglalala är uppblåsta till vänster på sidan 22 i Aftonbladet idag! Superkul! Spring och köp tidningen och tapetsera dina sovrumsväggar med oss. Enligt journalisten ska artikeln även finnas med på aftonbladet.se/wendela men jag har inte hittat den där ännu...

torsdag 10 juni 2010

Intervjuad och fotad

Igår blev jag intervjuad av Aftonbladet om Ugglalala! På lördag kommer det komma i tidningen har de sagt. Mycket roligt, spring och läs!




Idag kom fotografen hem till oss och tog kort på mig och Elsie för artiklen. Vi lassade upp massa Ugglalalas och symaskinen på matbordet och sen smattrade han på. Efter ca 50 bilder tyckte Elsie att det var kul och skrattade och de sista bilderna såg jättefina ut.

När han gått la jag mig intill dem och smattrade iväg några egna bilder med iphonen.



Österlenare

Brita och Tage är på semester i en liten butik i Skåne. Kanske hittar en av dem en ny vän att flytta till.



Brita längst fram, Tage vilar sig lite i bakgrunden.

måndag 7 juni 2010

Boris nya hem

Boris flyttade till Skåne för ett par veckor sen och hälsar att han mår mycket bra. Här ser ni honom i en skön stol i solen. Glöm inte solskyddet i sommar Boris!




(Boris är den andra uggglalala nånsin. Hans syster Doris, som bor hos en liten barnfamilj på Södermalm, var den allra första.)

lördag 5 juni 2010

Hej!

Kul att du hittat hit! Här kommer jag lägga upp pågående arbete, nyheter, bilder på nya Ugglalalas och massa annat.




På den här hyllan bor många av Ugglalala innan de flyttar hem till sina nya mattar och hussar. Ni ser va trångt det är! Några på hyllan har redan flyttat, men fler behöver nya hem. Hos dig? Kolla in på ugglalala.se.