fredag 31 december 2010

På måndag!

Så börjar jag jobba igen på allvar. Under julen har tankar surrat kring produkter, idéer och annat. Nu ska jag börja bygga ett lager inför mammaledigheten!


Den här jätteormen sydde jag till Elsie i julklapp. Mycket uppskattad! Kan komma att bli en produkt på ugglalala.se längre fram, vem vet...



-

måndag 27 december 2010

Mellandagsrea!

From NU tom sista december 2010 kl 18.00 är mellandagsrea på ALLA Ugglalalas!

25% rabatt vid beställning
uppge kod "mellan2010"
Se hemsidan www.ugglalala.se för att hitta DIN favorit!!

fredag 24 december 2010

God Jul!!!!

Från alla ugglalalas på loftet till Er alla; en riktigt God, mysig, härlig, skön och avslappnad Jul önskar vi!





-

torsdag 23 december 2010

Allan ballan

Allan har mellanlandat hemma hos katten busa och hennes matte.


Här sitter han i köket och softar. Kanske lär han sig nåt om julmat? Kolla in här.

En egen ugglalala kan hittas här.

måndag 20 december 2010

Nu är det (snart) jul igen

Och det ligger många glada Ugglalalas under granar runt om i Sverige i år! Så roligt!
De här tre och ett gäng andra hoppas jag ska få nya hem snart, om inte som julklapp så kanske som födelsedagspresent, doppresent, namnsdagspresent eller kanske en härlig tisdagspresent?!


Eller som en present till en själv. För att man är så bra! Man borde ge sig själv presenter oftare. Det är ju så roligt!

Ps. om du vill ge bort en ugglalala som julklapp kan du beställa ikväll så skickar jag imorgon. Jag tror nog posten klarar av det :)

tisdag 14 december 2010

Tomten har fått spatt!





GRATIS FRAKT I 24 TIMMAR
på alla Ugglalalabeställningar!!


From nu, 12.00 tisdagen den 14/12 till 12.00 onsdagen den 15/12 2010 bjussar vi på frakten! Beställt 1, 2 eller kanske ett presentkort till nån fin människa. Julklapp, nyårsklapp, mysklapp; alla anledningar att ge någon man gillar en liten gosig kompis!


Gå in här!

måndag 13 december 2010

Polly & Einar har flyttat ihop

... och det är mycket lyckliga i sitt nya hem.
Här sitter de i soffan och softar och har det gott.


ANG JULKLAPPS-UGGLALALA

Om du vill ge bort en Ugglalala (eller ett presentkort på en Ugglalala för delen) måste jag ha din beställning INNAN 24.00 den 19:de december!!!

Dixie på äventyr


Dixie fick följa till sin mattes dagis häromdagen för en massa sång och dans.
Det tyckte hon var GREAT!

söndag 12 december 2010

jag är ingen fotograf


Nej sanna mina ord, fotografera är inte min grej. Jag har sytt en gäng nya kompisar, köpt ett tproduktfototält (som inte gick att använda) med två lampor (som inte räcker) och fotograferat själv för att 'underlätta'.

Ursh.
Jag är så dålig. De är mörka, trista och hemska. Bilderna alltså, inte figurerna. Vad ska jag göra? Jag har inte råd att betala någon, men måste ändå ha hjälp. Själa sin själ till djävulen?

Eller ska jag nöja mig med halvtaskiga bilder? Eller måste jag fundera ut ett nytt sätt att visa upp dem? Förslag mottages tacksamt...

fredag 10 december 2010

Nya kompisar


Här är ett gäng nya kompisar som kommer upp på hemsidan under helgen! Åke, Allan, Gunnel och de andra är väldigt spända och förväntansfulla och längtar alla efter nya hem! Hos dig?







Ps ursäkta sunkigaste mobilbilderna hade lite bråttom :D

måndag 6 december 2010

söndag 5 december 2010

På väg




I fredags skickade jag 8 Ugglalalas (2 i ett paket) till nya hem runt om i Sverige. Hurra!!

Till veckan åker minst en till hem som beställdes i fredags och ett litet gäng nya kommer upp på hemsidan. Håll utkik om du inte hittat din ugglalala ännu, kanske dyker han/hon upp nu?

torsdag 2 december 2010

Jag heter ju...






TYRA!




Det här är TYRA och hon är en alldeles förtjusande varelse, om än lite gammal och glömsk. Hon lider av en ständigt återkommande minnesförlust och brukar ofta rymma hemifrån, hon glömmer helt enkelt bort vart hon bor när hon är ute på sin dagliga promenad med rullatorn. Därför kräver hon att man håller rätt hårt i henne, och en liten barnhand är det bästa. Hon är ganska vimsig och man får lägga ganska mycket tid på att leta reda på henne när hon rymmer, men i gengäld så är hon sin ägare trogen och har ett stort och varmt hjärta som vill alla väl. TYRA vill allra helst vara omringad av sin familj och dricka kaffe på fat och spela bridge, då trivs hon allra bäst. Lite som en mysig gammal mormor.




Grattis Maria!


Men hörri. Fy hiiiilviti vad svårt det var att välja! Vilka UNDERBARA förslag ni skickat in. Det var allt från topmodelfans till riskanalytiker, diskodivor och söderbönor! Jag blev alldeles varm av att läsa dem. Det GICK inte att välja en vinnare. Jag fick välja ut de 6 bästa (och bara det var en rysare) skriva namnet på små lappar som jag knöglade ihop


och sen la jag ansvaret på sambon som fick dra en utav de 6 små lapparna.


Om jag hade fått välja hade ni alla vunnit varsin Ugglalala. Det har jag tyvärr inte råd med :) Jag lovar dock att snart lägga upp systrar och bröder till Tyra. Så till er som föll för hennes charmanta utseende så finns det snart härligt, mysiga, busiga systrar och bröder till henne att ta hem och gosa med!


TACK ALLA FINA NI SOM VAR MED OCH TÄVLADE


ps. Tyra har en kusin som heter Gösta som är till salu på signerat.se

onsdag 1 december 2010

Nya kompisar

Jag skickade Cecilia Blankens dotter Bonnie en "storasysterpresent" när lillasyster Rio föddes. Jag tänkte på hur det kommer kännas för Elsie när Dutten föds. Bonnie fick Ugglalalan Pia-Lotta och till min stora glädje verkar Bonnie gilla henne! Hon kallar henne "pajja". Sött!

Tävlingen är slut!

Tack för alla bidrag!!!!

Inatt tog tävlingen slut och vi har fått in massor av fantastiska förslag!! Så många otroligt begåvade, mysiga, roliga förslag att den stakars ugglalalan är alldeles förvirrad! Men lycklig! Imorgon meddelas den lyckliga vinnaren här på bloggen samt via mail.

Ps. Utvalsprocessen går ut på att vi väljer ut de 5 bästa förslagen och lottar sen ut en vinnare utav dem!