torsdag 29 december 2011

Klok unge

http://www.youtube.com/watch?v=-CU040Hqbas&feature=youtube_gdata_player



tisdag 13 december 2011

Mandalou



Kolla in Mandalou Design, en jätteduktig tjej som jag träffade som på Basar Under där hon stod och sålde sina barnkläder mm. Gå in och kika, jättefina saker! Köpte en tröja till barnen av henne i söndags. Man ska supporta varandra!

måndag 12 december 2011

söndag 11 december 2011

Slut i rutan

Oj vad trött jag är. Inte bara efter dagen på Basar Under utan även alla förberedelser och sjukdomar och allt. Nu ska jag gå och lägga mig och sova... tills barnen vaknar/ropar/skriker :)

Imorgon ska visa bilder från idag!

Dagen D!

Nu är jag här! Kom kom!



lördag 10 december 2011

NU ÄR TÄVLINGEN AVGJORD!

Och vinnaren är...


Stort Grattis! 

Maila mig så får du en kod som du använder när du handlar! 

Ni som inte vann, Kom GÄRNA till BASAR UNDER imorgon SÖNDAG där jag kommer vara med MASSOR av fina NYA (och gamla) UGGLALALA. 
Dessutom till BRA PRIS! :)
KOM KOM KOM!

Tävlingen slut!

Vinnaren meddelas vid lunchtid!



tisdag 6 december 2011

3 dagar kvar på tävlingen!

Den 9 december är tävlingen slut. Jag kommer då att ge alla kommentarer och facebook-bidrag ett nummer och sen drar jag en vinnare. Om du tävlat via facebook får du gärna göra ännu ett inlägg till eftersom fb-feeden är ganska snabb. Och berätta gärna om Basar Under. Begär jag för mycket? Jag vet. Jag vill bara så himla ge ett hem till alla Ugglalalas! Och jag kommer ha drygt 20 nya med mig på söndag... 

BASAR UNDER
Skrapan på Södermalm i Stockholm, öppet söndagen den 11 dec 12-18. Kom!

söndag 4 december 2011

Om en vecka...

Jag är sjukt peppad och börjar bli sjukt nervös inför BASAR UNDER nästa söndag. Hoppas att jag får en del sålda Ugglalalas och framför allt sprider vetskapen om deras lilla existens. Men ursh. Tänk om jag inte säljer en enda? Eller inte får ett enda besök vid mitt bord? Jag tar med en bok så jag kan sitta och läsa och verka oberörd ifall alla bar går förbi... NÄ! Det får inte hända! Det måste komma massa folk! Berätta för alla ni känner! Det kommer att vara BRA priser och DET STORT UTVAL av helt nya kompisar att välja mellan! KOM KOM KOM!

torsdag 1 december 2011

Glöm inte!

För den som inte vinner tävlingen, eller helt enkelt vet att de vill köpa en, så hoppas jag att ni kommer till SKRAPAN på BASAR UNDER den 11 dec. Äntligen kan man få titta och känna och klämma på massa Ugglalala innan man bestämmer sig! (Önskar att alla kunde göra det-jämt!)

Gilla Ugglalala!

Glöm inte bort att GILLA Ugglalala på Facebook
Där kommer ny info om allt som händer snabbt och enkelt.