tisdag 29 november 2011

TÄVLING!



Nu är det snart jul och då tänkte jag ha en liten tävling där man kan vinna en valfri Ugglalala (eller ett presentkort på en Ugglalala, vinnaren får välja)! Allt man behöver göra är att skriva om denna tävling i sin blogg och/eller på sin Facebook sida (om man inte har en blogg) och länka till den. Sen skriver du en kommentar med länk till din blogg eller facebooksida här nedan. Sen lottar jag fram en vinnare bland alla som varit med och tävlat!

Inte nog med att du kan vinna en Ugglalala hemskickad till dig, så hjälper du mig att sprida ordet om Ugglalala. DU är min bästa marknadsföring!

Lycka till (och Tack för att du vill hjälpa mig)!

ps. tävlingen håller på from nu till 9 december. Vinnaren meddelas här på bloggen den 10 december! Juryn består av mig och kan inte överklagas.

tisdag 22 november 2011

REA REA REA!

PGA av en Vattenläcka hemma hos oss har vi plötsligt fått lite trångt och därför måste ett gäng Ugglalalas få nya hem OMEDELBART!
RUNE, SIRI, EVERT, SONJA, DIGGE, INGEMAR, ULLA REAS DÄRFÖR UT MED OMEDELBAR VERKAN!

ENDAST 200 KR STYCK FÖR ALLA DESSA SMÅ GODINGAR! KOM IGEN! HJÄLP EN UGGLALALA TILL ETT NYTT HEM!

ps. självklart har vattenläckan inte påverkat Ugglalalafigurerna!





torsdag 10 november 2011

tisdag 8 november 2011

måndag 7 november 2011

Mer jobb!

Imorgon är det dax igen, jag får jobba några timmar med Ugglalala medan min mamma tar hand om sonen. Jag preppar inför BASAR UNDER och allt som inte blir sålt (kanske inte säljer en enda ) kommer upp på hemsidan.


Ni som fått månadsbrevet, glöm inte bort att maila mig för att få en rabattkod! (Vill du oxå vara med på månadsbrevet? Maila till info@ugglalala.se och skriv LÄGG TILL MIG i ämnesraden!)

onsdag 2 november 2011

Spännande!



=
11 December i Skrapan! Spännande!

Drömmen

En sån här:



En Overlockmaskin. En Husqvarna s21. Supermegamaskinen för ca 8000 kr... Jag fyller år snart och kommer att önska mig bidrag till denna underbara monstermaskin som jag ska börja sy... taadaa; BARNKLÄDER med! Ugglalala blir mer än bara Ugglalalas :)